18 May 2009

GENTING BEST!

Assalamualaikum


17 Mei 2009
Dapat gak syaz menjejak kaki ke GENTING HIGHLAND buat ke-3 kali nyer.
hahaha.Tapi,Like Always,pergi secara mengejut dan tanpa sebarang persediaan.
Tapi ape² pun,Pengalaman kali ni paling BESH!

Sampai kat sana kul 10 pagi.cuaca pun macam segan je nak jemput kiteorg.
nak hujan x hujan,nak panas pun x panas.Tapi,kali ni syaz naik ke genting mengunakan GENTING SKYWAY CABLECAR.Hanya Rm10 ringgit sekepala yang Puan².hehe.
yelah,Kali ini syaz xlah gigih nak layan belok² naik ke genting tu,Lagi pun,saje jerp nak tgok pemandangan.Lawa oOo.

TIKET SKYWAY CABLECAR UNTUK 2 ORANG.
GAYAT LER!
YEAH.DAH SAMPAI.
SEMPAT DISITU YE!heheh.tangan tetap nak peace gak walaupun teangah mengigil.Inilah yang dipanggil GIGIH X BERTEMPAT!wiwiwi

FOYONYER!
CHECK IN KER?NO KOMEN.WIWIWI

NAK MAEN!
LAWANYER.REHATKAN BADAN DULU,HEHE.NANTI BALAS DENDAM CUKUP².
DAH CUKUP?!JOM!HAHAHAH.

Memang Best sangat hari tu.Rasa mcm xnk balik pun ade.
heheh.Tapi,tak lupa syaz nak ucapkan terima kasih kat siDIA yang sudi jadi teman hidup syaz.


SEKIAN

4 comments:

MOHD. SYAZWAN said...
This comment has been removed by the author.
Nazra~ said...

sya tak penah p genting walaupun sekali. sedih T_T

MOHD. SYAZWAN said...

alah.ciannyer.t kite g same² ek?
wiwiwiwiwiwi

DERiacomEi said...

Assalamualaikum....fuyooooooooo gi genting...samalah kite nazra...takpe nanti kite gi sesame~tetibe hahahahhhahahah