02 June 2009

Aku Benci,Aku Cinta.


Beratnya hati nak post utk kali ini.Dan mungkin ini post yang terakhir.Malas dah nak pikir².
syaz dah xlarat,luka kat hati ni belom kan berakhir lagi.

Gambar kat atas ni diambil pada sabtu lepas 30 mei,Hari kejadian!
Dia nak Berangkat ke kota kinabalu kerana family dia suruh balik sebab skrg kan tgah cuti,
Xde org nak hantar,xkan nak bg dia naik teksi.

30 mei ini jugak lah terjadinya sekali lagi aku dilukai!
Cinta menkhianati syaz sekali lagi ketika syaz sudah pun berjaya mengubat luka terdahulu.
Alasan nya biarlah berlegar² di fikiran syaz je.
Mungkin Salah syaz jugak,terlalu busy dengan kerja part time skrg ni dan kwn².
AAAARRRGGGGHHH!
Klu je syaz boleh putarkan sahaja masa tuh.
syaz sygkan dia sgt².
Tapi dia Faham ke perasaan syaz.
Dia ingat ke kat syaz.
Andai dia tahu,syaz sentiasa nak dia sentiasa kat sisi syaz.
hurm.


Hurm,sakitnya hati ni sorng pun xkan faham.
Apa yang syaz buat,syaz sentiasa ingt kat dia.
tambah² pulak syaz syaz tengah sakit sekrang nid,dah 3 hari demam.
JIWANG NYER!


Air mata terakhir untuk mu.Tapi masih ku harap kau kan kembali.
Hurm

6 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

amboi..
cian dak jiwang ni..
is there anything i can hep u dear??

pyan KEMAIN™ said...

Sabar k.

DERiacomEi said...

Assalamualaikum...saya x tahu sape yg kamu tangisi cume saya nk ckap walau sejuta kali dilukai ingatlah Allah dia sajelah yg dapat memberi semangat kepada kita....ambillah pengajaran yg terjadi..ade hikmahnya....Insyallah yg lagi baik ade untuk kita..

DERiacomEi said...

Assalamualaikum...saya x tahu sape yg kamu tangisi cume saya nk ckap walau sejuta kali dilukai ingatlah Allah dia sajelah yg dapat memberi semangat kepada kita....ambillah pengajaran yg terjadi..ade hikmahnya....Insyallah yg lagi baik ade untuk kita..

iffa (: said...

adeyh. sabar kay (:

MOHD. SYAZWAN said...

hurm,Ntah le.Anyway,thanx k semua.Yang penting,GIGIH!doakan syaz byk2,byk sgt problem ni.Hope,doa anda dpt meringankan kepala syaz ni.
x0x0